Google Adwords. Facebook advertentie. SEO website

Wij kunnen u helpen met de online marketing van uw bedrijf. Dit kan op verschillende manieren onderstaand een greep uit de mogelijkheden.

Online marketing mogelijkheden:

Google AdWords

Facebook advertentie

Twitter advertentie

SEO website

Support

Hosting, pop3, imap, allemaal mooie benamingen maar wij begrijpen dat niet iedereen wat heeft met deze termen. Mocht u daarom tegen iets aanlopen aarzel dan niet maar neem contact met ons op wij helpen u graag.

U kunt ons via onderstaande manieren bereiken.

E-mail
Telefoon
Online chat

Hulp op afstand:

Ook is het mogelijk om op afstand uw computer over te nemen zodat wij bijvoorbeeld de mail voor u kunnen instellen. Ga hiervoor naar https://www.teamviewer.com/nl en installeer Teamviewer.

SSL Certificaat.

Het kan best zijn dat je nog niet veel aandacht hebt besteed aan SSL-certificaten. Misschien denk je dat ze er voornamelijk zijn voor financiële dienstverleners en online winkels.

In dat geval is het goed om te weten dat er op het gebied van SSL-certificaten veel is veranderd en zonder SSL lopen je websites het risico onderbelicht te raken of erger nog: gehackt te worden.
Browsers (Chrome, Firefox, …) blokkeren  onbeveiligde websites.

En er zijn meer redenen om een SSL-certificaat op iedere website te installeren: Google vergroot de SEO- waarde van beveiligde websites; het vertrouwen van een versleutelde verbinding verhoogt je omzet; encryptie is noodzakelijk voor gegevensbescherming. Ook zijn er enkele technische redenen (HTTP/2, ServiceWorker, APIs voor iOS 9 en Android 5, etc.), maar het is duidelijk dat het nú tijd is om te handelen en een SSL-certificaat op iedere website te installeren.

Beveilig je website en vraag nu een certificaat aan!

Je hebt al een geinstalleerd certificaat vanaf € 3,95 per maand

Bereik duizenden bezoekers

Wij helpen u er graag bij, neem via onderstaande knop contact met ons op.